Wie zijn wij?
 
Wat verhuurt ExtremeEvents zoal?
 • Attracties: We verhuren attracties voor jong en oud. Zoekt u een springkasteel, zweefmolen, sjotterbak XL of bent u op zoek naar iets spectaculairs? Snuister dan rond op onze website of contacteer ons als u iets niet vindt.
  De specialiteit van ExtremeEvents verklapt waar onze bedrijfsnaam vandaan komt. Wij installeren deathrides, abseils, touwenparcours en nog veel meer op uw gekozen locatie.
 
 • Feestmateriaal: Voor een geslaagd feest hebt u niet alleen animatie en attracties nodig. Ook voor tenten, tentvloeren, meubilair, verlichting en verwarming, servies, koelingen en keukenapparatuur kunt u bij ons terecht.
  Contacteer ons en we bekijken samen wat er zoal nodig is om uw familiefeest, babyborrel, trouwfeest of bedrijfsfeest compleet te maken.
 
 • Voor Promotie, beurzen en opendeurdagen: Attracties zijn de ideale manier om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten. Brand de attracties in uw kleuren, thema of met uw logo en val extra op. Verfraai uw promotie- of beursstand met attracties aansluitend bij uw bedrijfssector of product. De mogelijkheden zijn oneindig, contacteer ons om samen te brainstormen en een leuk concept uit te werken.
 
 • Podium, overkappingen en stellingen: Organiseert u een festival, straatfeest, tuinfeest, trouwfeest, …. Verdient uw band of DJ een mooi podium? Zorg dat uw gasten niet in de regen of de brandende zon moeten staan. Wij verhuren podiums, overkappingen en stellingtorens.
 
 • Wellness On Wheels:  Wellness on wheels is een geheel nieuw wellnessconcept. Zoals elke wellness bieden wij u de mogelijkheid om tot rust te komen en te ontspannen door een gezellig dagje of weekendje te genieten in de sauna en hottub. Eén ding is bijzonder, u hoeft uw huis niet te verlaten. Zoals de naam u al deed vermoeden, komen we met ons wellness center naar waar u maar wil.
  Organiseert u een event of festival en wilt u uw gasten echt verbazen en verwennen? Wij plaatsen een mini of groter wellnesscomplex op uw locatie. Wij hebben ervaring: Tijdens de winter van 2015 en 2016 plaatsten we op de kerstmarkt in Antwerpen gedurende één maand een wellnesscomplex voor 60 personen.  Dit volledig afgewerkt met kleedkamers, sanitair, bar en ontvangstruimte.
 
 • Aankoop, opslag, onderhoud en reparatie van springkastelen: Hebt uzelf of uw bedrijf een springkasteel? wij onderhouden en repareren uw kasteel en zorgen voor de opslag wanneer het niet gebruikt wordt.
 
Onze visie = ons logo
In het logo van ExtremeEvents ziet u twee “E’s” die elkaar een hand geven. Dit gebaar staat voor wat wij willen uitdragen. Wij willen uw evenement, feest, opendeurdag, bedrijfsfeest, sportdag, … samen met u organiseren. We bekijken samen wat het beste zou zijn voor de doelgroep zodat het een geslaagd feest/evenement wordt.
 
Het ontstaan
We keren terug naar het jaar 2009, het ontstaan van ExtremeEvents. Dit jaar kochten we de klimmuur en een hoop buitensportmateriaal. Oorspronkelijk was het de bedoeling om buitensportweekends en teambuildings te organiseren. Als nevenactiviteit werd de klimmuur verhuurd.
Aan de buitensportweekends kwam snel een einde. Door de verstrenging van de wetgeving is het niet meer mogelijk om dit te organiseren als je geen eigen locatie hebt.
Toen hebben we ons op de verhuurmarkt gericht en twee luchtkussens bijgekocht. De buitensport is nog steeds aanwezig in ons aanbod, kijk maar naar de deathride en het touwenparcours op locatie.
De volgende jaren breidden we ons gamma uit naar speciale en spectaculaire attracties.
 
2012 was opnieuw een belangrijk jaar voor ExtremeEvents. Toen startte de samenwerking met Attractieverhuur Moonen, een groot verhuurbedrijf met een zeer ruim aanbod aan attracties. We slaan de handen in elkaar zodat wij een nog groter en gevarieerder aanbod aan attracties kunnen aanbieden. Daardoor hebben we ook een wintergamma, wat bestaat uit winterluchtkussens en kunststofschaatsbanen.
 
In 2013 startten we met Wellness On Wheels. Met dit “gek idee” liepen we al jaren rond. We ontwikkelden een geheel nieuw en fantastisch wellnessconcept, namelijk een mobiele sauna en hottub. Naast de verhuur van hottubs en barrelsauna’s kunt u deze ook aankopen bij ons.
 
Een jaartje later ontwikkelden we een mobiel hoog touwenparcours, de Climbing Cube. Deze attractie is uniek in de Benelux. Spanning gegarandeerd voor jong en oud!
 
In 2015 plaatsten we op de kerstmarkt in Antwerpen een tijdelijk wellnesscomplex met hottubs, jacuzzi’s, sauna's en een gezellige loungebar. Wilt u dit op uw event, festival, …, contacteer ons dan snel.
Enthousiaste groeten,
Kevin Goyvaerts en Leen Willemen