Wellness
Please update your Flash Player to view content.

Mandje

De winkelwagen is leeg

Materialen hottub

Siberische spar

Door de koude en lange winters is deze langzaam groeiende boomsoort sterk, licht van gewicht en veerkrachtig. Het splijt vrijwel niet en is hierdoor goed vervormbaar. Door deze positieve eigenschappen wordt de spar al vele jaren toegepast in de botenbouw, huizenbouw en voor de bouw van zweefvliegtuigen.
Onderhoud:
Wij adviseren Siberisch sparrenhout bij in gebruikname en vervolgens ieder jaar te behandelen met een natuurlijke olie. Om het hout een andere kleur te geven kunt u het hout ook beitsen. beitsen is ook een permanente manier om het hout te beschermen.

Siberische Lariks

Lariks staat bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs in een natte omgeving blijft larikshout vele jaren in optimale conditie. Lariks wordt onder andere gebruikt voor terrasplanken, bruggen, telefoonpalen en aanlegsteigers. In of onder water, het maakt niet uit waar u Larikshout monteert: het is onder alle omstandigheden duurzaam. Een bijkomend voordeel van deze duurzaamheid is dat het niet nodig is om het hout te impregneren of te verven, en dat is óók goed voor het milieu.
Onderhoud:
Siberisch larikshout hoeft door zijn natuurlijke duurzaamheid niet noodzakelijk behandeld te worden. U kunt er voor kiezen het hout toch te behandelen met een natuurlijke olie. Om het hout een andere kleur te geven kunt u ook het hout ook beitsen. beitsen is ook een permanente manier om het hout te beschermen.

Thermowood

Wat is Thermowood en wat zijn de voordelen?
Thermowood is hout dat een thermische behandeling heeft ondergaan, waardoor zijn duurzaamheid verhoogd is tot klasse 1 à 2, vergelijkbaar met teak, ceder, bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd. Verhoogde weerstand tegen houtrot en schimmels.
Doordat het hout tijdens het thermisch proces opgewarmd wordt tot een maximum van 180 tot 230 ° C  worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd. Hierdoor is er geen voeding meer aanwezig voor insecten en schimmels. Een aantrekkelijk duurzaam ecologisch product. Het thermo behandelingsproces is ecologisch, er wordt alleen gebruik gemaakt van stoom en warmte en van geen enkele andere toevoegingen. Thermowood is een perfect alternatief voor tropisch hardhout.    
Belangrijke Voordelen: Levensduur hottub wordt verlengd, Krimpen en zwellen is afgenomen, verhoogde bestandheid tegen vocht, Grotere duurzaamheid (classificatie 2), Betere vormvastheid, Het hout van de hottub krijgt een karakteristieke donkerdere kleur (bruingetint) dat doet denken aan hardhout variëteiten, Bescherming tegen biologische schade, Thermowood is een perfect alternatief voor ceder en tropisch hardhout
Onderhoud:
Wij adviseren uw hottub vanThermowood te behandelen met een natuurlijke uv bestendige olie of beits/wax.

Kunststof

Laat uw fantasie gaan en creëer een kunststof hottub naar eigen wensen en budget! De Nederlandse kunststof hottub laat zien dat tijden veranderen en alles mogelijk is. De nieuw ontwikkelde kunststof hottubs brengen grote voordelen met zich mee. Laat u inspireren door de grote voordelen en verschillende modellen kunststof hottubs. Geniet van een heerlijk warm bad in de openlucht voor jong & oud!
De grootste voordelen van de nieuw ontworpen kunststof hottubs ten opzichte van de bestaande houten hottubs zijn:
Nooit lekkage,  Uit 1 stuk robuust kunststof gegoten zonder (las)naden,  Dikte kunststof 1 cm,  Onderhoudsvrij,  Makkelijk schoon te maken,  Kan gerust zonder water staan,  Is ondergronds en bovengronds te gebruiken,  Kan naar eigen smaak en budget worden bekleed,  Inhoud van het water word verkleind door ingegoten en standaard geïsoleerde banken (snellere opwarmtijden), De kunststof hottub kan in vrijwel alle kleuren geleverd worden.
 Gemakkelijk verplaatsbaar zonder kans op lekkage, Elk jaar een nieuwe tub in de tuin? De kunststof hottub is eenvoudig naar ieders smaak en budget opnieuw te bekleden.
De kunststof hottubs zijn eenvoudig uit te breiden met:
Hottub zandfilterinstallatie, Hottub kliksysteem bubbelset, eenvoudig zonder boren te monteren,  Hotttub LED verlichting
Deze kunststof hottub is naast de standaard kleuren beige/zwarte pixels en antraciet/zwarte pixels leverbaar in vele andere kleuren. U kunt de hottub volledig naar eigen wens samen stellen, zo zijn er diverse soorten buitenbekleding mogelijk. Ook kunt u de hottub zonder ombouw bestellen en ingraven of zelf bekleden.